Tous au BD Concert !

Aqueste an, las classas de la Calandreta Dau Chivalet (Montpellier,34) trabalhèron amb d’autors, d’illustrators de BD e un grop de rock montpelhièrenc Le Skeleton Band a la creacion d’una òbra comuna : un BD-Concert en occitan.

Un Bd-concert, qu’es aquò?
Es un espectacle, al biais d’un cine-concert, la musica e los brutatges son compausats pels enfants e los musicians e executats sus l’empont, illustrants e dialogants amb los imatges de las BD projetats sus un ecran gigant.
Los calandrons an realisat 4 BD en occitan en utilisant 4 tecnicas d’illustracion diferentas, e ara, son en plena composicion musicala amb Le Skeleton Band.

Las representacions tot public se debanaràn :

– lo dimars 30 de mai al teatre G.Philipe (7 rue Pages, 34000 Montpellier). Reservacion obligatòria.

– lo dimercres 7 de junh al Gazette Café (6 rue levat, 34000 Montpellier)