Lo Jòc de l’annada !

LA RAMPE TIO PREPAUSA UN JÒC NOVATOR ONT DEVENES CREATOR DE MOTS !

Daissa parlar ton imaginacion e inventa las teunas expressions occitanas !

Enregistra los teus escais mai risolièrs !

Plens de presents son a ganhar !

Prèst per devenir un creator d’engèni ?

Escòta :

Quesaquo BA OC

Modalitats del jòc : LA RAMPE Teatre Interegional Occitan prepausa un jòc pedagogic din l’encastre del lançament de sa novèla creacion : « QUESAQUÒ e MASCOMPRÈS ». Lo jòc que començarà lo 26 de Genier es a imaginar d’escais o expressions risolièras, coma din l’annonça radiofonica del espectacle. La durada de l’enregistrament audiò dèu pas passar 1mn30s. Los presents seran mandats directament a la fin del jòc. Los enregistraments mandats aprèp lo 9 Març eran fòra jòc. Los enregistraments dèuran de preferença esser mandats en forma MP3 e pòdran esser difusar sus la Radiò Lenga d’Òc. Entessenhas, mandadis dels enregistraments, contactes : quesaco.mascompres@gmail.com